Πολιτική επιστροφών

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

 

Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:

 


1. Αλλαγή στο μέγεθος.

2. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.

3. Είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.

4. Επίσης μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο. Στην περίπτωση αυτή και μόνο θα χρεωθείτε με το κόστος μεταφοράς της επιστροφής σας (€5,00) και της εκ νέου αποστολής(€7,00).


Για την περίπτωση 1 το κόστος αποστολής στο κατάστημά μας γίνεται με χρέωση του πελάτη (εναλλακτικά πληρώνοντας €5 μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την αποστολή και του προς επιστροφή προϊόντος αλλά και του νέου που θα το αντικαταστήσει).


Για τις περιπτώσεις 2 και 3, εάν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα ή του λανθασμένου προϊόντος που παραλάβατε, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω, αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς.


Για τις περιπτώσεις 1 και 4 δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Θα σας αποστείλουμε όμως ηλεκτρονικά ένα κουπόνι με την αξία του προϊόντος που μας επιστρέψατε προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας παραγγελία.


Για να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales@smashsport.gr ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2661032690.


Μόλις λάβουμε το αίτημα επιστροφής σας θα το επεξεργαστούμε και άμεσα θα έρθει η εταιρεία courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει για να παραλάβει το προϊόν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν μας ενημερώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η επιστροφή του προϊόντος σας δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρεία courier.